Maatwerk, web & automatisatie

Vandaag bieden we een pakket aan van oplossingen op maat gebouwd zijn :

  • Website en Webshop
  • Custom interface of integratie
  • Form op de website
  • Toepassing van de zaak
  • Website beveiliging

Enkele voorbeelden van maatwerk toepassingen.

Automatisering boekhouder facturatie proces

Via onze oplossing wordt het inboeken van factureren tussen de boekhouder en de eindklant geautomatiseerd. Naast het ontwikkelen van de applicatie hebben we eveneens een printscan oplossing aangeboden waarmee de eindklant met 1 druk op de knop de facturen kan inscannen. De boekhouder krijgt die vervolgens automatisch binnen en kan het nodige doen om dit dadelijk te verwerken. Als klant krijgt u, via een gepersonaliseerd dashboard, zicht op uw boekhouding.

Dokterspraktijk applicatie op maat

Het probleem van deze dokterspraktijk was dat na de consultaties veel tijd verloren werd met de dag ontvangsten te consolideren. Voor deze klant hebben we een op maat applicatie ontworpen waar de ontvangsten eenvoudig ingegeven konden worden. Vervolgens werden ze automatisch in het correcte formaat afgeprint met de juiste codes zodat ze naar de boekhouding konden doorgestuurd worden.

Nieuwe interface op ERP pakket

De klant had een verouderde versie van een ERP pakket gebaseerd op Microsoft Dynamics Navision 2005. Om aan de moderne behoeften te voldoen hebben we een volledig nieuwe interface geschreven bovenop de backend. Het resultaat was een touchscreen waarbij de medewerkers alle relevante informatie konden raadplegen en doorsturen naar het ERP systeem.

2M Solutions ©2024 All Rights Reserved.

Search