Visualisatie & camera

Informatie & Advertentie displays

Via digitale informatie borden (digital signage technologie) kan U in uw zaak beter communiceren met uw klant. Van een volledige digitale wand (videowall) in een kledingzaak tot een of meerdere schermen op de werkvloer behoren tot de mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden in shopping centers, op de luchthavens, bij de bakker in de straat, bedrijfsrecepties, de nieuwe digitale dokterspraktijk enzoverder.


We bieden hier op maat twee types oplossingen aan :
• Professional : Dit zijn robuste schermen met geintegreerde computers die hoge betrouwbaarheid combineren met ideale prestaties en een laag stroomverbruik. Deze zijn voornamelijk geschikt voor videowalls en eventuele plaatsing buiten (regen, temperatuur bestendig). 
• Basic : Voor klassieke informatieschermen bieden we een prijskwaliteit variant aan die werkt met TV schermen en NUC technologie. 

Via deze oplossingen kan u zelf eenvoudig informatie delen in uw zaak om efficienter te werken. Advertenties en reclame behoren ook tot de mogelijkheden. 

 2M solutions is uw partner voor het bedenken, plaatsen en onderhouden van de oplossing. Inclusief maatwerk (bijvoorbeeld omkasting), bijhorende software en electriciteitsaanpassingen.  

Image
Image

Camera

De IP-camera’s en de NVR's (network videorecorders) die we aanbieden worden verbonden met uw computernetwerk en registreren alles in uw zaak, garage of parking. Dit laat u toe op elk moment de beelden te streamen naar uw pc, smartphone of tablet. Op die manier kan u dag en nacht een oogje in het zeil houden. Advies met betrekking tot wetgeving, technologie en plaatsing nemen wij ook voor onze rekening. 

Indien u meer info wenst over de oplossingen die we aanbieden gelieve ons dan te contacteren.

2M Solutions ©2024 All Rights Reserved.

Search